• Koistinen
  • Minttu
  • Anonyymi123

Valikko

Mobiilisovellus

Ota Ammattiosaajan työkykypassi -mobiilisovellus käyttöösi!

Työkykypassi-mobiilisovellus on maksuton opiskelijan työkalu työkykypassiin liittyvien tehtävien tekemiseen. Ohjelmiston tehtävät liittyvät ammatin työkykyvalmiuksiin, terveysosaamiseen, liikuntaan, harrastuneisuuteen ja yhteistyötaitoihin.

Tehtäviä voidaan suorittaa esimerkiksi ammatillisten aineiden, liikunnan ja terveystiedon tunneilla. Osa tehtävistä toteutetaan työharjoittelupaikalla tai itseopiskeluna oppilaitoksen ulkopuolella.

Miten mobiilisovelluksen saa ladattua?

Työkykypassi-mobiilisovellus on ladattavissa Google Play- ja App Store -kaupoista. Tarkemmat opiskelijan ohjeet sovelluksen lataamiseen ja käyttöön löytyvät tästä linkistä.

Mobiilisovelluksen tukena toimii opettajan käyttöliittymä. Lue lisää opettajan käyttöliittymästä SAKU ry:n Arjen arkki -sivustolla.

Työterveyslaitos on kehittänyt Työkykypassi-ohjelmiston yhteistyössä SAKU ry:n, Kisko Labs Oy:n sekä Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa. Työkykypassi-ohjelmisto pohjautuu Ammattiosaajan työkykypassi -opintokokonaisuuteen. Hanketta on rahoittanut Euroopan sosiaalirahasto (ESR) / Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus